15 June 2023
The Perfect Grilled Ribs
Make Meat Tender
- Start by removing the very thin membrane from the back of the ribs. Do this by slicing into the membrane with a sharp knife and pulling it off of the rib meat.
- Next, combine kosher salt with black and red peppers and set it aside—eventually, this seasoning will tenderize the meat and add flavor and heat.
Add Spicy Flavor
- Rub ribs with the cut sides of limes, squeezing as you rub so that the citrusy juices seep from the lime half into the meat.
- Then massage the salt and pepper mixture.
- Finally, wrap tightly with plastic wrap. Be patient with this step. It will be worth it.
Grilled Until Tender
- When smoking meats such as ribs, the smoking wood you use should be used in moderation, just like salt. Too much smoke will overpower your product.
- Cook them over indirect heat, and give them time. This lets the connective tissue melt away, leaving you with perfectly tender, toothsome ribs. If you cook them too quickly, over high heat, the meat can turn out chewy and tough
Memanggang Iga dengan Sempurna
Membuat Daging Iga Menjadi Empuk
- Lepaskan selaput yang sangat tipis dari bagian belakang tulang rusuk. Lakukan ini dengan mengiris membran dengan pisau tajam dan menariknya dari daging iga.
- Selanjutnya, gabungkan garam-lada dan sisihkan—bumbu ini akan melunakkan daging dan menambah rasa.
Tambahkan Rasa Pedas
- Gosok iga dengan sisi jeruk nipis yang dipotong, peras saat Anda menggosok sehingga sari jeruk meresap dari setengah jeruk nipis ke dalam daging.
- Kemudian pijat campuran garam dan merica.
- Terakhir, bungkus rapat dengan bungkus plastik. Bersabarlah dengan langkah ini, berikan waktu sehingga bumbu benar - benar meresap kedalam.
Panggang Sampai Empuk
- Saat mengasapi daging seperti iga, kayu pengasapan yang Anda gunakan harus digunakan secukupnya, seperti halnya garam. Terlalu banyak asap akan membuat rasa iga menjadi tidak enak.
- Masak dengan api tidak langsung, dan sabar dalam memanggangnya. Hal ini akan memberikan Anda dengan tulang rusuk yang sangat lembut. Jika Anda memasaknya terlalu cepat, dengan api besar, dagingnya akan menjadi kenyal dan keras.