15 April 2023

How To: Serve Fruits To Your Guests

SERVE FRUIT CUT UP

It’s still one of the best things to serve fruits to guests. Cut them up, put them on plates and serve them to guests. They can enjoy the fruits with a fork, toothpick or hands. You can Google and learn the fancy cuts to cut up the fruits to get a more appealing presentation or buy a bunch of sticks and make fruit kabobs!

SERVE AS FRUIT PUNCH

What we are referring to are the drinks at the party that are made with fruits. Punch actually placed in a big bowl, scooped into a glass / cup, or in the glass pitcher. By making a fruit punch you can mix and match a lot of fruits and add syrup to have your own specific / favorite flavors.

FRUIT SALAD

Cut your fruit into bite-sized pieces for easy eating and mixing. No one wants to struggle with a huge piece of fruit in their salad! Making a simple dressing using ingredients like honey, lime juice, mayonnaise, cheese or even a bit of brown sugar is enough. Chill your fruit salad before serving to keep it fresh and refreshing.

FRUITS FONDUE

Variety of fruits is endless; Kiwi, oranges, cherries, seedless grapes, apples, cantaloupe, and honeydew melon compliment chocolate well. You can also add dried fruit as well. Fruits Fondue is a good way to entertain and serve fruits to guests. Plus, kids will love it so much!


TIPS MENYAJIKAN BUAH SAAT PERAYAAN

 

POTONG BUAH

Potongan buah segar merupakan salah satu hal terbaik untuk menyajikan buah kepada tamu. Potong-potong, taruh di piring dan sajikan. Mereka bisa menikmati buah-buahan dengan garpu, tusuk gigi ataupun tangan. Anda dapat mencari berbagai inspirasi di Google dan mempelajari beragam teknik memotong buah untuk membuat presentasi yang lebih menarik atau dapart juga membuat sate buah-buahan!

SAJIKAN SEBAGAI MINUMAN BUAH

Yang dimaksud adalah minuman yang dibuat dengan buah-buahan dan diletakkan dalam mangkok besar, kemudian di sendokkan ke dalam gelas/cangkir, atau di dalam teko kaca. Dengan membuat fruit punch Anda dapat mencampur dan mencocokkan banyak buah dan menambahkan sirup untuk mendapatkan rasa favorit Anda sendiri.

SALAD BUAH

Potong buah Anda menjadi potongan-potongan yang agar mudah dimakan dan dicampur.! Membuat dressing sederhana dengan bahan-bahan seperti madu, perasan jeruk nipis, mayones, keju atau sedikit gula merah pun sudah cukup. Dinginkan salad buah Anda sebelum disajikan agar tetap segar dan menyegarkan.

FRUIT FONDUE

Variasi buah tidak ada habisnya; Kiwi, jeruk, ceri, anggur tanpa biji, apel, blewah, dan melon melengkapi coklat dengan baik. Anda juga bisa menambahkan buah kering. Fruits Fondue adalah cara yang baik untuk menghibur dan menyajikan buah-buahan kepada para tamu. Selain itu, anak-anak juga akan sangat menyukainya!