Whip the cream with a whisk until just before soft peaks start to form.
Fold in the yogurt and honey, followed by your desired fruit.
Make sure your popsicle molds are dry. Pour the mixture into dry popsicle molds, making sure there are no air pockets. A chopstick or extra popsicle stick is a great way to tamp down the yogurt mixture and fill in any holes. Finally, tap the popsicles against the counter to pop any air bubbles.
Add popsicle sticks to the center of each one and transfer to the freezer.
Kocok krim dengan pengocok sampai soft peak mulai terbentuk.
Masukkan yogurt dan madu, diikuti dengan buah yang diinginkan.
Pastikan cetakan es loli Anda kering. Tuang campuran ke dalam cetakan es loli kering, pastikan tidak ada kantong udara. Sumpit atau batang es loli ekstra adalah cara yang bagus untuk memadatkan campuran yogurt dan mengisi lubang apa pun. Terakhir, ketuk es loli ke meja untuk mengeluarkan gelembung udara.
Tambahkan batang es loli ke tengah masing-masing dan pindahkan ke freezer.
We use cookies to enhance your experience. Essential cookies support basic functions, while analytics cookies improve our services. Choose "Accept All" for all cookies or "Necessary Only" for essential cookies. See details in the
Cookie Policy.